Twitter-account verwijderen

Er zijn veel redenen om te stoppen met je twitter account. Kijk maar eens naar bovenstaand filmpje, waarbij er ongelukken gebeuren doordat mensen ook twitteren tijdens het autorijden, oversteken… enzovoorts. En dan na de aanrijding een foto maken om… inderdaad ook die foto te tweeten! Dat gaat wat ver. Dus stoppen met twitteren en je account verwijderen! lees hieronder maar hoe je dat doet!

 

Hoe doe je dat

Als je niet meer twittert dan blijft je account bestaan. Zo zijn er ondertussen al veel accounts die niet actief zijn.
Maar je oude tweets, en foto’s blijven nog wel te lezen voor andere twitteraars. Wil je je hele account opheffen, zodat er niks meer te lezen is en je dus ook geen mailtjes meer krijgt van Twitter over je account dan kan je het hele account verwijderen. Zorg er voor dat je followers waar je nog contact mee wilt houden inlicht, en geef die andere mogelijkheden om je te bereiken!

Na het verwijderen van je account wordt contact leggen met een van je oude followers heel lastig. (Of je moet weer een nieuw account maken )

 

  • Log in op je account op www.twitter.com
  • Klik op je naam rechtsboven in beeld
  • Klik op ‘instellingen’
  • Klik helemaal onderaan op ‘account deactiveren’ (of in het engels Deactivate account)

Je account blijft nu 30 dagen gedeactiveerd. Als je binnen deze 30 dagen wel weer inlogt op je twitter-account wordt je account automatisch weer geactiveerd.
Doe je dit niet, dan wordt je account na die 30 dagen verwijderd.