Hoe doe je dat .com is een simpele gids voor praktische zaken!

Koffie

French Coffee maken

French Coffee maken...

1

French coffee is een heerlijk drankje dat je op verschillende manieren kan maken. Namelijk met Grand Marnier, met Cognac, of met Cointreau. en hier lees je hoe je die maakt!

Spanish coffee maken

Spanish coffee maken...

0

Er zijn verschillende soorten Spanish coffee. Hoe je de meest gedronken 3 kan maken (met Licor 43, Tia Maria of als Carajillo) kan je hier lezen!

Irish Coffee maken

Irish Coffee maken...

0

Irish coffee maken lijkt zo simpel, en zo is het dat ook als je goede goede Ierse Whiskey gebruikt en espresso als koffie. Lees hier hoe je Irish Coffee maakt!

Espresso maken

Espresso maken...

0

Het zetten van een echt goede espresso is nog niet zo makkelijk. Geheim recept? Dat niet. Lees hier hoe je een goede (doppio) espresso of ristretto kan maken!

Ijskoffie maken

Ijskoffie maken...

0

Ijskoffie maken kan met ijsblokjes (iced koffie) maar ook met vanille-ijs. Hoe je die ijskoffie maakt is niet moeilijk. Hier kan je lezen hoe je beide versies maakt!

Koffie verkeerd

Koffie verkeerd...

0

Hoe moet je precies een koffie verkeerd maken, wat is het verschil met Cafe Latte? En.. is Café au Lait wat anders? Lees hier hoe het zit, én hoe je het maakt!

Latte Macchiato maken

Latte Macchiato make...

0

Hoe maak je een echte italiaanse latte macchiato? En wat is het verschil met cappuccino? Lees hier hoe je de mooiste en lekkerste macchiato maakt!

Lungo koffie maken

Lungo koffie maken...

0

Een lungo koffie, ook wel americano of cafe grande genoemd, is niet zo erg ingewikkeld om te maken. Lees hier hoe je dat doet, ook voor doppio koffie!

Cappuccino maken

Cappuccino maken...

0

Hoe maak je een echt lekkere cappuccino? Waar moet je op letten? Lees hier hoe je dat doet, maak de lekkerste cappuccino en wordt een echte barista!

Melkschuim maken

Melkschuim maken...

0

Veel soorten koffie maak je met melkschuim. Maar hoe maak je goed melkschuim? Lees hier hoe je melkschuim maakt met een stoompijpje, een garde, of een french press!