Hoe doe je dat .com is een simpele gids voor praktische zaken!

Kerst

Top 2000 a gogo bezoeken

Top 2000 a gogo bezo...

0

Wil jij de top a gogo bezoeken? Lees hier waar je moet zijn, en hoe je kan reserveren!

Gluhwein maken

Gluhwein maken...

0

Gluhwein maken is heel makkelijk! Je maakt het meestal met rode wijn, maar welke? en Hoe je dat precies maakt? Dat lees je hier!

Kerstboom versieren

Kerstboom versieren...

0

Heb je die kerstboom eindelijk binnen, vastgezet en al.. Moet je de kerstboom nog versieren! Lees hier hoe je dat doet!

Doneren aan Serious Request

Doneren aan Serious ...

0

Doneren aan Serious Request 2016 kan op verschillende manieren. Laat ze niet stikken! Steun de 2 DJ's in het Glazen Huis en maak ook SR16 in Breda weer fantastisch!

Kerst

Kerst...

0

Kerstboom opzetten | Gevulde kalkoen bradenKerstboom kopen | Tafel dekken | Kerststukje maken | Servetten vouwenRestaurant etiquette | Vuurwerk afsteken | etc. Hoe doe je dat?

Kerstboom kruis maken

Kerstboom kruis make...

0

Heb je een kerstboom gekocht, dan kan je die op een houten kruis zetten. En die kan je best zelf maken! Lees nu hier hoe je dat doet!

Frituurvet weggooien

Frituurvet weggooien...

0

Wat moet je doen met je oude frituurvet? Weggooien, het riool in, of toch inleveren? Frituurvet kan je het beste inleveren. Lees hier hoe, en waar!

Appelbeignets maken

Appelbeignets maken...

0

Naast oliebollen zijn ook appelbeignets heerlijk op oudjaar! Maar hoe lang frituur je die, en hoe moet je dat beslag voor appelbeignets maken? Dat lees je hier!

Eieren scheiden

Eieren scheiden...

0

Eieren splitsen lijkt zo makkelijk, maar toch gaat het vaak fout. Dus lees hier hoe je eieren kan scheiden!

Oliebollen bakken

Oliebollen bakken...

0

Zelfgemaakte oliebollen zijn natuurlijk het lekkerst! Heerlijk als bodem voor de champagne er in gaat! Dus lees hier hoe je zelf oliebollen kan bakken!

Champagne ontkurken

Champagne ontkurken...

0

Oud&Nieuw is de ultieme gelegenheid voor een fles champagne. Maar hoe ontkurk je die champagnefles nou eigenlijk? Misschien zelfs zonder champagne te morsen!

Vuurwerk afsteken

Vuurwerk afsteken...

0

Hoe steek je op een veilige manier een vuurpijl, een romeinse kaars of een ratelband af? Dat begint al bij het kopen en bewaren van vuurwerk! Lees hier hoe!

Servetten vouwen

Servetten vouwen...

0

Hoe vouw je van papieren of linnen servetten de mooiste creaties? Lees hier hoe je een waaier, een lelie, en een rozenknop vouwt! Prachtig bij het kerst diner!

Gevulde kalkoen braden

Gevulde kalkoen brad...

1

Het ultieme kerstdiner is natuurlijk gevulde kalkoen! Maar, hoe en waarmee vul je de kalkoen? En hoe braad je de kalkoen goed gaar? Lees hier hoe je dat doet!

Tafel dekken

Tafel dekken...

0

Je bereidt een lekker diner voor, maar dan wil je de tafel dan ook dekken, zoals het hoort! Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hier lees je hoe je de tafel dekt!

Restaurant-etiquette

Restaurant-etiquette...

1

Je gaat uit eten, gezellig! Of misschien spannend voor een date. Maar.. Hoe moet je je gedragen, en wat kan je verwachten? Hier lees je de restaurant etiquette!

Kerstboom opzetten

Kerstboom opzetten...

0

Heb je een kerstboom gekocht? Dan moet je die nog wel even rechtop zetten. In een emmer, een kerstboom standaard of houten kruis. En hier lees je hoe je dat doet!

Kerstboom kopen

Kerstboom kopen...

0

Waar kan je een kerstboom kopen, welke kerstboom kan je het beste kiezen, en hoe kan je die eigenlijk makkelijk vervoeren? Hier lees je hoe je dat doet!

Kerststukje maken

Kerststukje maken...

0

De kerstsfeer verhogen door een kerststukje op tafel te zetten? Maar hoe maak je zo'n kerststukje, en welke versieringen gebruik je? Lees hier hoe je dat doet!